Caféens menuplan
Pris og betaling
Prisen for den varme ret er 45,- kr.
Du kan betale med kontanter og MobilePay. Desværre ikke kort.
Pr. 1. januar 2025 stiger den varme ret til 50,- kr.
Om menuen
En gang om måneden kan du købe en vegetar-ret.
Så vidt det er muligt, vil du kunne vælge imellem dagens grønsager eller dagens salat.
Hvis du ønsker begge dele er prisen for den varme ret 55,- kr.
Der kan forekomme ændringer i menuplanen.
Oktober 2024 | Menu |
---|---|
Tirsdag den 1. oktober | Mulligatawny med ris og kylling (Indisk karrysuppe mild) |
Onsdag den 2. oktober | Hjerter i flødesauce med mos og dagens grønt. |
Torsdag den 3. oktober | Lasagne med salat og hvidløgsbrød. |
Fredag den 4. oktober | Farseret porre med skysauce, kartofler og dampet broccoli. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 7. oktober | Nakkefilet med rosmarinbagte kartofler, tomatsauce og hvidløgsbagt aubergine. |
Tirsdag den 8. oktober | Kylling med persilleskysauce, kartofler og agurkesalat. |
Onsdag den 9. oktober | Forloren hare med skysauce, kartofler og tyttebær. |
Torsdag den 10. oktober | Æbleflæsk med rugbrød + lille dessert. |
Fredag den 11. oktober | Boller i karry med brune ris og dampet ærter. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 14. oktober | Kalve frikasse med kartofler og dagens grønt. |
Tirsdag den 15. oktober | Grønne deller med linsesalat og sauce verte (kold creme fraiche sovs). |
Onsdag den 16. oktober | Skinke med grønsagsterrin, sennepssauce og dagens kartoffel. |
Torsdag den 17. oktober | Millionbøf med mos og dagens grønt. |
Fredag den 18. oktober | Sprængt nakkefilet med stuvet spinat, kartofler og dagens grønt. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 21. oktober | Ribbensteg med rødkål, skysauce og kartofler. |
Tirsdag den 22. oktober | Vikingkølle (marineret) med stuvet knoldselleri og kartofler med timian. |
Onsdag den 23. oktober | Hakkebøf med sauce bearnaise, pommes frits og dagens grønt. |
Torsdag den 24. oktober | Svenskpølseret med sennep og rugbrød. |
Fredag den 25. oktober | Oksegryde med ris og smørdampet kål. |
Lørdag og søndag holder vi lukket | |
Mandag den 28. oktober | Medister med skysauce, persille kartofler og dampet grønt. |
Tirsdag den 29. oktober | Fiskesuppe med skaldyr, fiskestykker og urter, hertil dildbrød. |
Onsdag den 30. oktober | Lukket arrangement for frivillige i huset. |
Torsdag 31. oktober | Chili con carne med crème fraiche, brød og dagens salat. |