Spring til...

Caféens menuplan

Se, hvad der er på menuen i caféen og glæd dig

Pris og betaling

Prisen for den varme ret er 45,- kr.

Du kan betale med kontanter og MobilePay. Desværre ikke kort.

Om menuen

En gang om måneden kan du købe en vegetar-ret.

Så vidt det er muligt, vil du kunne vælge imellem dagens grønsager eller dagens salat.
Hvis du ønsker begge dele er prisen for den varme ret 55,- kr.

Der kan forekomme ændringer i menuplanen.

Maj menu

Marts 2024

Menu

Onsdag den 01.05

Rhodos marineret nakkekotelet med broccolisalat, kartofler og sauce.

Torsdag den 02.05

Aspargessuppe med kødboller og dagens brød.

Fredag den 03.05

Svinemørbrad med champignon a la crème, kartofler og dagens grønt.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 06.05

Stegt lever med bløde løg, skysauce, kartofler og surt.

Tirsdag den 07.05

Karrykål med oksekød, hertil kartofler og sennep.

Onsdag den 08.05

Fiskefrikadeller med remouladesauce, kartofler og grønt.

Torsdag den 09.05

Lukket pga. helligdag

Fredag den 10.05

Lukket

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 13.05

Lasagne med dagens salat og brød.

Tirsdag den 14.05

Farseret porre med skysauce, kartofler, romanesco grønt.

Onsdag den 15.05

Paprikagryde med mos og sommergrønt.

Torsdag den 16.05

Vi leger Ida Davidsen….

Fredag den 17.05

Skinkeculotte med råstegte kartofler, timiansauce og dagens salat.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 20.05

Lukket pga. helligdag

Tirsdag den 21.05

Æggekage med bacon, purløg og tomat.

Onsdag den 22.05

Stegt hvidkålsrouletter med skysauce, kartofler og dampet rosenkål.

Torsdag den 23.05

Tomatsuppe med fiskeboller og dagens brød.

Fredag den 24.05

Revelsben med sauce af lagen, brunede kartofler og surt.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 27.05

Røde pølser med varm kartoffelsalat og salat.

Tirsdag den 28.05

Krebinetter med aspargessauce, kartofler og smørdampet grønsager.

Onsdag den 29.05

Stegt rødspættefilet med sauce Hollandaise, kartofler og dampet grønt.

Torsdag den 30.05

Kylling med skysauce, kartofler og agurkesalat.

Fredag den 31.05

Hawaii Koteletter med karrysauce, ris og stegte grønsager.