Caféens menuplan
Pris og betaling
Prisen for den varme ret er 50,- kr.
Du kan betale med kontanter og MobilePay. Desværre ikke kort.
Om menuen
En gang om måneden kan du købe en vegetar-ret.
Så vidt det er muligt, vil du kunne vælge imellem dagens grønsager eller dagens salat.
Hvis du ønsker begge dele er prisen for den varme ret 60,- kr.
Der kan forekomme ændringer i menuplanen.
Juni 2025 | Menu |
---|---|
Mandag den 16. juni | Skinkegryde med ris og dagens grønt. |
Tirsdag den 17. juni | Krebinetter med aspargessauce, dampet grønne asparges og kartofler. |
Onsdag den 18. juni | Sommerfest - Billetter købes i receptionen. |
Torsdag den 19. juni | Boller i karry med kartofler og grønt. |
Fredag den 20. juni | Hyldeblomstbraiseret oksebryst med sauce af lagen, kartofler og dagens grønt. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 23. juni | 2 retters menu kr. 50.00,- |
Tirsdag den 24. juni | Ribbensteg med skysauce, kartofler og lun rødkål. |
Onsdag den 25. juni | Chili Sin Carne med brød, creme fraiche og dagens salat. (vegetar) |
Torsdag den 26. juni | Hønsefrikasse med kartofler og dagens grønt. |
Fredag den 27. juni | Frikadeller med stuvet sommerkål og kartofler. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 30. juni | Tarteletter med rejer og asparges. |
Juli 2025 | Menu |
---|---|
Tirsdag den 1. juli | Stegt lever med svampesauce, kartofler og dagens grønt. |
Onsdag den 2. juli | Hakke bøf med bløde løg, skysauce, kartofler og mormorsalat. |
Torsdag den 3. juli | Sydhavs kylling (kylling i tomat/bacon/ananas-sauce) med ris, ristet kokos og ærter. |
Fredag den 4. juli | Skinke med sennepssauce, fløde röste (kartoffel) og bagte tomater. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 7. juli | Benløse fugle med mos, sauce og surt. |
Tirsdag den 8. juli | Fiskefrikadeller med dildsauce, kartofler og dampet grønt. |
Onsdag den 9. juli | Forloren hare serveret med skysauce, kartofler og tyttebær. |
Torsdag den 10. juli | Svampesuppe med basilikumbrød. |
Fredag den 11. juli | Sprængt nakke med stuvet ærter/gulerødder og persille kartofler. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 14. juli | Bøf Lindstrøm med kartofler, skysauce og dampet grønt. |
Tirsdag den 15. juli | Koteletter i fad med ris. |
Onsdag den 16. juli | Hjerter i flødesauce med mos og dagens grønt. |
Torsdag den 17. juli | Pølser med kold kartoffelsalat og råkost. |
Fredag den 18. juli | Spaghetti bolognaise (kødsovs) med salat. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 21. juli | Kyllingebryst med bacon, balugalinse-salat og kold basilikum creme. |
Tirsdag den 22. juli | Paprikagryde med champignons, perleløg hertil ris og dampet grønt. |
Onsdag den 23. juli | Karrykål med oksekød og grønt hertil kartofler. |
Torsdag den 24. juli | Krebinetter med smørdampet ærter, persillecreme og små ovnbagte kartofler. |
Fredag den 25. juli | Aspargessuppe med kødboller og dagens brød. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 28. juli | Græsk farsbrød med citron- og rosmarinbagte kartofler, tzatziki og tomatsalat. |
Tirsdag den 29. juli | 2 rettes menu. Pris 50.00kr. |
Onsdag den 30. juli | Dampet rødspættefilet med reje/dildsauce, |
Torsdag den 31. juli | Millionbøf med krydderurtemos og dagens grønt. |