Spring til...

Caféens menuplan

Se, hvad der er på menuen i caféen og glæd dig

Pris og betaling

Prisen for den varme ret er 50,- kr.

Du kan betale med kontanter og MobilePay. Desværre ikke kort.

Om menuen

En gang om måneden kan du købe en vegetar-ret.

Så vidt det er muligt, vil du kunne vælge imellem dagens grønsager eller dagens salat.
Hvis du ønsker begge dele er prisen for den varme ret 60,- kr.

Der kan forekomme ændringer i menuplanen.

Juni

Juni 2025

Menu

Mandag den 16. juni

Skinkegryde med ris og dagens grønt.

Tirsdag den 17. juni

Krebinetter med aspargessauce, dampet grønne asparges og kartofler.

Onsdag den 18. juni

Sommerfest - Billetter købes i receptionen.

Torsdag den 19. juni

Boller i karry med kartofler og grønt.

Fredag den 20. juni

Hyldeblomstbraiseret oksebryst med sauce af lagen, kartofler og dagens grønt.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 23. juni

2 retters menu kr. 50.00,-
BBQ kyllingelår med asparges/sorte bønnesalat og hvidløgsbrød.
Kærnemælkssuppe med rosiner.

Tirsdag den 24. juni

Ribbensteg med skysauce, kartofler og lun rødkål.

Onsdag den 25. juni

Chili Sin Carne med brød, creme fraiche og dagens salat. (vegetar)

Torsdag den 26. juni

Hønsefrikasse med kartofler og dagens grønt.

Fredag den 27. juni

Frikadeller med stuvet sommerkål og kartofler.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 30. juni 

Tarteletter med rejer og asparges.

Juli

Juli 2025

Menu

Tirsdag den 1. juli

Stegt lever med svampesauce, kartofler og dagens grønt.

Onsdag den 2. juli

Hakke bøf med bløde løg, skysauce, kartofler og mormorsalat.

Torsdag den 3. juli

Sydhavs kylling (kylling i tomat/bacon/ananas-sauce) med ris, ristet kokos og ærter.

Fredag den 4. juli

Skinke med sennepssauce, fløde röste (kartoffel) og bagte tomater.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 7. juli

Benløse fugle med mos, sauce og surt.

Tirsdag den 8. juli

Fiskefrikadeller med dildsauce, kartofler og dampet grønt.

Onsdag den 9. juli

Forloren hare serveret med skysauce, kartofler og tyttebær.

Torsdag den 10. juli

Svampesuppe med basilikumbrød.

Fredag den 11. juli

Sprængt nakke med stuvet ærter/gulerødder og persille kartofler.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 14. juli

Bøf Lindstrøm med kartofler, skysauce og dampet grønt.

Tirsdag den 15. juli

Koteletter i fad med ris.

Onsdag den 16. juli

Hjerter i flødesauce med mos og dagens grønt.

Torsdag den 17. juli

Pølser med kold kartoffelsalat og råkost.

Fredag den 18. juli

Spaghetti bolognaise (kødsovs) med salat.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 21. juli

Kyllingebryst med bacon, balugalinse-salat og kold basilikum creme.

Tirsdag den 22. juli

Paprikagryde med champignons, perleløg hertil ris og dampet grønt.

Onsdag den 23. juli

Karrykål med oksekød og grønt hertil kartofler.

Torsdag den 24. juli

Krebinetter med smørdampet ærter, persillecreme og små ovnbagte kartofler.

Fredag den 25. juli

Aspargessuppe med kødboller og dagens brød.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 28. juli

Græsk farsbrød med citron- og rosmarinbagte kartofler, tzatziki og tomatsalat.

Tirsdag den 29. juli

2 rettes menu. Pris 50.00kr.
Thailanske Kyllingefrikadeller (krydret, klassiske frikadeller af kyllingekød) med krydret bulgur og dagens salat.
Jordbærgrød med mælk.

Onsdag den 30. juli

Dampet rødspættefilet med reje/dildsauce,

Torsdag den 31. juli

Millionbøf med krydderurtemos og dagens grønt.