Spring til...

Caféens menuplan

Se, hvad der er på menuen i caféen og glæd dig

Pris og betaling

Prisen for den varme ret er 45,- kr.

Du kan betale med kontanter og MobilePay. Desværre ikke kort.

Pr. 1. januar 2025 stiger den varme ret til 50,- kr.

Om menuen

En gang om måneden kan du købe en vegetar-ret.

Så vidt det er muligt, vil du kunne vælge imellem dagens grønsager eller dagens salat.
Hvis du ønsker begge dele er prisen for den varme ret 55,- kr.

Der kan forekomme ændringer i menuplanen.

Oktober

Oktober 2024

Menu

Tirsdag den 1. oktober

Mulligatawny med ris og kylling (Indisk karrysuppe mild)

Onsdag den 2. oktober

Hjerter i flødesauce med mos og dagens grønt.

Torsdag den 3. oktober

Lasagne med salat og hvidløgsbrød.

Fredag den 4. oktober

Farseret porre med skysauce, kartofler og dampet broccoli.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 7. oktober

Nakkefilet med rosmarinbagte kartofler, tomatsauce og hvidløgsbagt aubergine.

Tirsdag den 8. oktober

Kylling med persilleskysauce, kartofler og agurkesalat.

Onsdag den 9. oktober

Forloren hare med skysauce, kartofler og tyttebær.

Torsdag den 10. oktober

Æbleflæsk med rugbrød + lille dessert.

Fredag den 11. oktober

Boller i karry med brune ris og dampet ærter.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 14. oktober

Kalve frikasse med kartofler og dagens grønt.

Tirsdag den 15. oktober

Grønne deller med linsesalat og sauce verte (kold creme fraiche sovs).

Onsdag den 16. oktober

Skinke med grønsagsterrin, sennepssauce og dagens kartoffel.

Torsdag den 17. oktober

Millionbøf med mos og dagens grønt.

Fredag den 18. oktober

Sprængt nakkefilet med stuvet spinat, kartofler og dagens grønt.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 21. oktober

Ribbensteg med rødkål, skysauce og kartofler.

Tirsdag den 22. oktober

Vikingkølle (marineret) med stuvet knoldselleri og kartofler med timian.

Onsdag den 23. oktober

Hakkebøf med sauce bearnaise, pommes frits og dagens grønt.

Torsdag den 24. oktober

Svenskpølseret med sennep og rugbrød.

Fredag den 25. oktober

Oksegryde med ris og smørdampet kål.

Lørdag og søndag holder vi lukket

Mandag den 28. oktober

Medister med skysauce, persille kartofler og dampet grønt.

Tirsdag den 29. oktober

Fiskesuppe med skaldyr, fiskestykker og urter, hertil dildbrød.

Onsdag den 30. oktober

Lukket arrangement for frivillige i huset.

Torsdag 31. oktober

Chili con carne med crème fraiche, brød og dagens salat.