Spring til...

Caféens menuplan

Se, hvad der er på menuen i caféen og glæd dig

Pris og betaling

Prisen for den varme ret er 50,- kr.

Du kan betale med kontanter og MobilePay. Desværre ikke kort.

Om menuen

En gang om måneden kan du købe en vegetar-ret.

Så vidt det er muligt, vil du kunne vælge imellem dagens grønsager eller dagens salat.
Hvis du ønsker begge dele er prisen for den varme ret 60,- kr.

Der kan forekomme ændringer i menuplanen.

September 2025

Dato

Menu

Mandag den 1. september

Svinemørbrad i cremet svampesauce. Hertil kartofler og dagens grønt

Tirsdag den 2. september

Chili con carne med ris og salat.

Onsdag den 3. september

Kyllingelår med kartofler, skysauce og mormorsalat.

Torsdag den 4. september

Kogt kalv med dildsauce, kartofler og dagens grønt.

Fredag den 5. september

Æggekage med bacon, tomater, purløg og rugbrød.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 8. september

Skinke med stuvet spinat, kartofler og dagens grønt.

Tirsdag den 9. september

Kødrand med kartofler og stuvede ærter og gulerødder.

Onsdag den 10. september

Kylling i karry med ris og dagens grønt.

Torsdag den 11. september

Stegt lever med kartofler, skysauce og surt.

Fredag den 12. september

Porre/skinketærte med grøn salat og brød.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 15. september

Sprængt nakke med kartofler, aspargessauce og dagens grønt.

Tirsdag den 16. september

Kotelet med hvidløgssmør, tomatsalat og små ovnbagte kartofler.

Onsdag den 17. september

Hvid fisk bagt med mangochutney. Serveres med ris, karrysauce og spidskålssalat.

Torsdag den 18. september

Medisterpølse med kartofler, skysauce og dagens grønt.

Fredag den 19. september

Oksekødssuppe med urter, kød/mel-boller og dagens brød.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 22. september

Paneret flæsk med stuvede ærter og gulerødder samt kartofler.

Tirsdag den23. september

2-retters menu - 50,- kr.
-Taz kebab med bulgur (oksekød i mildt krydret tomatsauce)
- Ymerkoldskål med kammerjunkere.

Onsdag den 24. september

Forloren hare med skysauce, kartofler og surt.

Torsdag den 25. september

Grønsags lasagne med dagens salat.

Fredag den 26. september

Kalkungryde med grønt og kartofler.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 29. september

Rullesteg med kartofler, skysauce og rødkål.

Tirsdag den 30. september

Fisk i fad med grøntsager og fløde, hertil kartofler og brød.