Spring til...

Caféens menuplan

Se, hvad der er på menuen i caféen og glæd dig

Pris og betaling

Prisen for den varme ret er 50,- kr.

Du kan betale med kontanter og MobilePay. Desværre ikke kort.

En gang om måneden kan du købe en vegetar-ret.

 

 

Så vidt det er muligt, vil du kunne vælge imellem dagens grønsager eller dagens salat.
Hvis du ønsker begge dele er prisen for den varme ret 60,- kr.

Der kan forekomme ændringer i menuplanen.

November

Dato

Menu

Mandag den 3. november

Fyldt rødspætte med kartofler og persillesauce, samt dagens grønt.

Tirsdag den 4. november

Tærte med dagens salat og brød

Onsdag den 5. november

Spaghetti Bolognaise med dagens salat.( Italiensk kødsauce)

Torsdag den 6. november

Gryderet med svinekød og cocktailpølser. Hertil mos og dagens grønt/surt.

Fredag den 7. november


Blomkålssuppe med hvid chokolade, kylling og urter, hertil dagens brød.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 10. november

Mortens aften.
2 retter: And med 2 slags kartofler, sauce og rødkål.
Æblekage med skum.
Pris 85.00kr pr person og tilmelding i caféen senest 3. november.

Tirsdag den 11. november

Forloren skildpadde med flutes og æg.

Onsdag den 12. november

Skinke med pommes Anna(kartoffelskiver med snittet løg og smør – bagt under låg i ovn) hertil en stuvet spinat og dagens grønt.

Torsdag den 13. november

Kylling i karry med brune ris og honning stegte rødløg.

Fredag den 14. november

Frikadeller med skysauce, kartofler og syltede rødbeder.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 17. november

Kotelet i svampesauce med ovnbagte kartofler med grønsager.

Tirsdag den 18. november

Stegt flæsk med persillesauce og kartofler.

Onsdag den 19. november

Dampet fisk med kaperssauce, kartofler med dild og dagens grønt.

Torsdag den 20. november

Krebinetter med stuvet hvidkål, kartofler og syltet rødbeder.

Fredag den 21. november

Selleribøffer med timiansauce og ovnbagte kartofler (vegetarret).

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 24. november

Skinkeschnitzel med små stegte kartofler, paprikasauce og dagens grønt.

Tirsdag den 25. november

Hjerter i flødesauce med mos.

Onsdag den 26. november

Brunkål med røget bacon, kartofler og sennep.

Torsdag den 27. november

Kylling i sur/sødsauce med jasmin ris og lynstegt grønt.

Fredag den 28. november

Ribbensteg med skysauce, kartofler og dagens grønt.