Spring til...

Caféens menuplan

Se, hvad der er på menuen i caféen og glæd dig

Pris og betaling

Prisen for den varme ret er 45,- kr.

Du kan betale med kontanter og MobilePay. Desværre ikke kort.

Pr. 1. januar 2025 stiger den varme ret til 50,- kr.

Om menuen

En gang om måneden kan du købe en vegetar-ret.

Så vidt det er muligt, vil du kunne vælge imellem dagens grønsager eller dagens salat.
Hvis du ønsker begge dele er prisen for den varme ret 55,- kr. (60,- kr. pr. 1. januar)

Der kan forekomme ændringer i menuplanen.

November

November 2024

Menu

Fredag den 1. november

Fyldt rødspætte, kartofler og grønt samt sauce.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 4. november

Kalkunschnitzel med estragonsauce, braset kartofler og dagens salat.

Tirsdag den 5. november

Oksegryde med svampe og mos hertil dampet rosenkål.

Onsdag den 6. november

Boller i karry med ris og dampet broccoli.

Torsdag den 7. november

Bøf Lindstrøm med skysauce, kartofler og dampet ærter.

Fredag den 8. november

Hønsekødssuppe med urter, kød/melboller og brød.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 11. november

Mortens And

Andesteg med div. og æblekage med skum 85.00 kr.

Sidste tilmelding 5/11 i caféen.

Tirsdag den 12. november

Marineret nakkefilet med appelsinkogt hvedekerner med krydderurter og sauce.

Onsdag den 13. november

Kyllingelår med skysauce, kartofler og dagens grønt.

Torsdag den 14. november

Pølser med kartoffelsalat og råkost.

Fredag den 15. november

Hakkebøf med pebersauce, bage kartoffel med creme fraiche dressing og dagens salat.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 18. november

Blomkål/skinketærte med dagens salat og brød.

Tirsdag den 19. november

Dampet hvid fisk med sennepssauce, dild kartofler, dampet grønt og brød.

Onsdag den 20. november

Oksebryst med peberrodssauce, kartofler og dagens grønt.

Torsdag den 21. november

Tomatsuppe med butterdejshorn.

Fredag den 22. november

Krebinetter med stuvet ærter/gulerødder og kartofler.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 25. november

Kylling i sur/sødsauce med jasmin ris og wok grønt.

Tirsdag den 26. november

Tarteletter med høns/asparges.

Onsdag den 27. november

Brændende kærlighed.

Torsdag den 28. november

Finker med brunede kartofler og rødbeder.

Fredag den 29. november

Ribbensteg med rødkålssalat, marineret kartofler og kold persillecreme.