Caféens menuplan

Pris og betaling
Prisen for den varme ret er 50,- kr.
Du kan betale med kontanter og MobilePay. Desværre ikke kort.
En gang om måneden kan du købe en vegetar-ret.
Så vidt det er muligt, vil du kunne vælge imellem dagens grønsager eller dagens salat.
Hvis du ønsker begge dele er prisen for den varme ret 60,- kr.
Der kan forekomme ændringer i menuplanen.
Dato | Menu |
|---|---|
Mandag den 3. november | Fyldt rødspætte med kartofler og persillesauce, samt dagens grønt. |
Tirsdag den 4. november | Tærte med dagens salat og brød |
Onsdag den 5. november | Spaghetti Bolognaise med dagens salat.( Italiensk kødsauce) |
Torsdag den 6. november | Gryderet med svinekød og cocktailpølser. Hertil mos og dagens grønt/surt. |
Fredag den 7. november |
|
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 10. november | Mortens aften. |
Tirsdag den 11. november | Forloren skildpadde med flutes og æg. |
Onsdag den 12. november | Skinke med pommes Anna(kartoffelskiver med snittet løg og smør – bagt under låg i ovn) hertil en stuvet spinat og dagens grønt. |
Torsdag den 13. november | Kylling i karry med brune ris og honning stegte rødløg. |
Fredag den 14. november | Frikadeller med skysauce, kartofler og syltede rødbeder. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 17. november | Kotelet i svampesauce med ovnbagte kartofler med grønsager. |
Tirsdag den 18. november | Stegt flæsk med persillesauce og kartofler. |
Onsdag den 19. november | Dampet fisk med kaperssauce, kartofler med dild og dagens grønt. |
Torsdag den 20. november | Krebinetter med stuvet hvidkål, kartofler og syltet rødbeder. |
Fredag den 21. november | Selleribøffer med timiansauce og ovnbagte kartofler (vegetarret). |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 24. november | Skinkeschnitzel med små stegte kartofler, paprikasauce og dagens grønt. |
Tirsdag den 25. november | Hjerter i flødesauce med mos. |
Onsdag den 26. november | Brunkål med røget bacon, kartofler og sennep. |
Torsdag den 27. november | Kylling i sur/sødsauce med jasmin ris og lynstegt grønt. |
Fredag den 28. november | Ribbensteg med skysauce, kartofler og dagens grønt. |
Dato | Menu |
|---|---|
Mandag den 1. december | Kyllingespyd med karrysauce, ris og wokgrønsager. |
Tirsdag den 2. december | Julefrokost - Tilmelding i receptionen. |
Onsdag den 3. december | Julefrokost - Tilmelding i receptionen. |
Torsdag den 4. december | Chili con carne med ris, creme fraiche og dagens salat. |
Fredag den 5. december | Hvidkålsuppe med sprængt nakkefilet og sennep. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 8. december | Stegt lever med bløde løg, skysauce, kartofler og surt. |
Tirsdag den 9. december | Skinke med stuvet grønlangkål og brunede kartofler. |
Onsdag den 10. december | Æbleflæsk med rugbrød og sennep. |
Torsdag den 11. december | Boller i karry med ris el kartofler og dagens grønt. |
Fredag den 12. december | Medister med stuvet ærter/gulerødder og kartofler. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 15. december | Finker med brunede kartofler og rødbeder. |
Tirsdag den 16. december | Stegt sild med persillesauce og kartofler. |
Onsdag den 17. december | Hamburgerryg med hvid sauce, kartofler og dampet grønsager. |
Torsdag den 18. december | Gule ærter med kogt medister og rugbrød. |
Fredag den 19. december | Julearrangement - tilmelding til frokost og eftermiddags-underholdning i receptionen! |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 22. december | 2-retters menu Blodpølse med æblegrød, kanelsukker og rugbrød. Pris kr. 50,- |
Tirsdag den 23. december | Flæskesteg med 2 slags kartofler, skysauce og rødkål. |
Onsdag den 24. december | Lukket |
Torsdag den 25. december | Lukket |
Fredag den 26. december | Lukket |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 29. december | Lukket |
Tirsdag den 30. december | Lukket |
Onsdag den 31. december | Lukket |