Caféens menuplan

Pris og betaling
Prisen for den varme ret er 50,- kr.
Du kan betale med kontanter og MobilePay. Desværre ikke kort.
En gang om måneden kan du købe en vegetar-ret.
Så vidt det er muligt, vil du kunne vælge imellem dagens grønsager eller dagens salat.
Hvis du ønsker begge dele er prisen for den varme ret 60,- kr.
Der kan forekomme ændringer i menuplanen.
Dato | Menu |
|---|---|
Mandag den 1. december | Kyllingespyd med karrysauce, ris og wokgrønsager. |
Tirsdag den 2. december | Julefrokost - Tilmelding i receptionen. |
Onsdag den 3. december | Julefrokost - Tilmelding i receptionen. |
Torsdag den 4. december | Chili con carne med ris, creme fraiche og dagens salat. |
Fredag den 5. december | Hvidkålsuppe med sprængt nakkefilet og sennep. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 8. december | Stegt lever med bløde løg, skysauce, kartofler og surt. |
Tirsdag den 9. december | Skinke med stuvet grønlangkål og brunede kartofler. |
Onsdag den 10. december | Æbleflæsk med rugbrød og sennep. |
Torsdag den 11. december | Boller i karry med ris el kartofler og dagens grønt. |
Fredag den 12. december | Medister med stuvet ærter/gulerødder og kartofler. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 15. december | Finker med brunede kartofler og rødbeder. |
Tirsdag den 16. december | Stegt sild med persillesauce og kartofler. |
Onsdag den 17. december | Hamburgerryg med hvid sauce, kartofler og dampet grønsager. |
Torsdag den 18. december | Gule ærter med kogt medister og rugbrød. |
Fredag den 19. december | Julearrangement - tilmelding til frokost og eftermiddags-underholdning i receptionen! |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 22. december | 2-retters menu Blodpølse med æblegrød, kanelsukker og rugbrød. Pris kr. 50,- |
Tirsdag den 23. december | Flæskesteg med 2 slags kartofler, skysauce og rødkål. |
Onsdag den 24. december | Lukket |
Torsdag den 25. december | Lukket |
Fredag den 26. december | Lukket |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 29. december | Lukket |
Tirsdag den 30. december | Lukket |
Onsdag den 31. december | Lukket |
Dato | Menu |
|---|---|
Fredag den 2. januar | Hønsekødsuppe med kød/melboller, urter og dagens brød. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 5. januar | Millionbøf med mos og dagens grønt. |
Tirsdag den 6. januar | Forloren hare med skysauce, kartofler og surt |
Onsdag den 7. januar | Hønsefrikasse med kartofler. |
Torsdag den 8. januar | Krebinetter med stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder |
Fredag den 9. januar | Boller i karry med ris/kartofler og dagens grønt. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 12. januar | Lammegryde med mos og dagens grønt. |
Tirsdag den 13. januar | Dampet fyldt rødspætte med hvidvinssauce, persille kartofler og dagens dampet grønsager. |
Onsdag den 14. januar | Stege ben med sauce af stege sky’en, kartofler og glaceret perleløg. |
Torsdag den 15. januar | Pasta i flødesauce med kylling og grønt, hertil dagens salat. |
Fredag den 16. januar | Skinke med sauce hollandaise, kartofler og dagens grønt.
|
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 19. januar | Nakkefilet med ærtesauce og bagt kartoffel m/smør. |
Tirsdag den 20. januar | Græske frikadeller med ovnbagte små kartofler, dagens salat og tzatziki. |
Onsdag den 21. januar | Hakke bøf med stuvet rødbede, kartofler og dampet broccoli. |
Torsdag den 22. januar | 2 retters menu. Vegetar. Pris kr. 50,- |
Fredag den 23. januar | Stegt rødspættefilet med persillesauce, kartofler og dagens grønt. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 26. januar | Kyllingelår med skysauce, kartofler og dagens grønt. |
Tirsdag den 27. januar | Frikadeller med stuvet spinat, kartofler og karotter |
Onsdag den 28. januar | Koteletter i fad med ris og dagens grønt. |
Torsdag den 29. januar | Oksegryde med grønt serveret med mos og dampet gulerødder. |
Fredag den 30. januar | Kalkunroulade (med ost og soltørret tomater) hertil en svampesauce, kartofler og dagens salat. |