Caféens menuplan
Pris og betaling
Prisen for den varme ret er 45,- kr.
Du kan betale med kontanter og MobilePay. Desværre ikke kort.
Pr. 1. januar 2025 stiger den varme ret til 50,- kr.
Om menuen
En gang om måneden kan du købe en vegetar-ret.
Så vidt det er muligt, vil du kunne vælge imellem dagens grønsager eller dagens salat.
Hvis du ønsker begge dele er prisen for den varme ret 55,- kr. (60,- kr. pr. 1. januar)
Der kan forekomme ændringer i menuplanen.
November 2024 | Menu |
---|---|
Fredag den 1. november | Fyldt rødspætte, kartofler og grønt samt sauce. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 4. november | Kalkunschnitzel med estragonsauce, braset kartofler og dagens salat. |
Tirsdag den 5. november | Oksegryde med svampe og mos hertil dampet rosenkål. |
Onsdag den 6. november | Boller i karry med ris og dampet broccoli. |
Torsdag den 7. november | Bøf Lindstrøm med skysauce, kartofler og dampet ærter. |
Fredag den 8. november | Hønsekødssuppe med urter, kød/melboller og brød. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 11. november | Mortens And Andesteg med div. og æblekage med skum 85.00 kr. Sidste tilmelding 5/11 i caféen. |
Tirsdag den 12. november | Marineret nakkefilet med appelsinkogt hvedekerner med krydderurter og sauce. |
Onsdag den 13. november | Kyllingelår med skysauce, kartofler og dagens grønt. |
Torsdag den 14. november | Pølser med kartoffelsalat og råkost. |
Fredag den 15. november | Hakkebøf med pebersauce, bage kartoffel med creme fraiche dressing og dagens salat. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 18. november | Blomkål/skinketærte med dagens salat og brød. |
Tirsdag den 19. november | Dampet hvid fisk med sennepssauce, dild kartofler, dampet grønt og brød. |
Onsdag den 20. november | Oksebryst med peberrodssauce, kartofler og dagens grønt. |
Torsdag den 21. november | Tomatsuppe med butterdejshorn. |
Fredag den 22. november | Krebinetter med stuvet ærter/gulerødder og kartofler. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 25. november | Kylling i sur/sødsauce med jasmin ris og wok grønt. |
Tirsdag den 26. november | Tarteletter med høns/asparges. |
Onsdag den 27. november | Brændende kærlighed. |
Torsdag den 28. november | Finker med brunede kartofler og rødbeder. |
Fredag den 29. november | Ribbensteg med rødkålssalat, marineret kartofler og kold persillecreme. |