Spring til...

Caféens menuplan

Se, hvad der er på menuen i caféen og glæd dig

Pris og betaling

Prisen for den varme ret er 50,- kr.

Du kan betale med kontanter og MobilePay. Desværre ikke kort.

Om menuen

En gang om måneden kan du købe en vegetar-ret.

Så vidt det er muligt, vil du kunne vælge imellem dagens grønsager eller dagens salat.
Hvis du ønsker begge dele er prisen for den varme ret 60,- kr.

Der kan forekomme ændringer i menuplanen.

April

April

Menu

Tirsdag den 1. april

BBQ nakkefilet med kartoffelsalat og dagens salat.

Onsdag den 2. april

Stegt lever med bløde løg, kartofler og skysauce, hertil dagens grønt.

Torsdag den 3. april

Kylling i sur/sødsauce med jasmin ris og wokgrønt.

Fredag den 4. april

Fiskefrikadeller med bagt spidskål, kartofler og timiansauce.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 7. april

Hamburgerryg med aspargessauce, kartofler og dagens grønt.

Tirsdag den 8. april

Forloren hare med skysauce, kartofler og dagens grønt.

Onsdag den 9. april

Tomatsuppe med fiskeboller og dagens brød.

Torsdag den 10. april

Påskefrokost.

Der er desværre udsolgt af billetter.

Fredag den 11. april

Æggekage med bacon, purløg og tomat, hertil sennep og rugbrød.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 14. april

Svenskpølseret med rugbrød og sennep.

Tirsdag den 15. april

Kyllingelår med basilikummarineret tomatsalat, hvidløgsbraset kartofler og en kold creme med rødløg og appelsin.

Onsdag den 16. april

Kokken finder på noget.

Torsdag den 17. april

Lukket pga. helligdag

Fredag den 18. april

Lukket pga. helligdag

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 21. april

Lukket pga. helligdag

Tirsdag den 22. april

Boller i karry med ris og dagens grønt.

Onsdag den 23. april

Hakkebøf med rødvinssauce, råstegte kartofler og dampet grønt

Torsdag den 24. april

Forårstærte med dagens salat, dressing og brød.

Fredag den 25. april

Cremet fiskesuppe med skaldyr, fisk og urter hertil dildbrød.

Lørdag og søndag er her lukket

Mandag den 28. april

Millionbøf med mos og syltede rødbeder.

Tirsdag den 29. april

Gratineret pasta med grønt og skinke, hertil dagens salat.

Onsdag den 30. april

Ribbensteg med agurkesalat, kartofler og skysauce.

Maj

Maj

Menu

Torsdag den 1. maj

Medister med stuvet ærter/gulerødder og kartofler.

Fredag den 2. maj

Kalkunroulade med ost og bacon, hertil tomatsauce og basilikumbagte kartofler.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 5. maj

Krebinetter med persillekartofler, smør sauce og dampet asparges.

Tirsdag den 6. maj

Stegt lever med bløde løg, skysauce og surt.

Onsdag den 7. maj

Oksekødssuppe med urter og dagens brød.

Torsdag den 8. maj

Braiseret svinekæber med rodfrugt mos, og dampet grønt.

Fredag den 9. maj

Røde pølser med varm kartoffelsalat.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 12. maj

Lasagne med salat.

Tirsdag den 13. maj

Bagt hvid fisk med kaperssauce, kartofler og bagt tomat.

Onsdag den 14. maj

Kyllingelår med skysauce, kartofler, agurkesalat og rabarberkompot.

Torsdag den 15. maj

Høns/asparges i tarteletter.

Fredag den 16. maj

Nakkekoteletter med appelsinsauce, kartofler og broccoli.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 19. maj

Sprængt nakke med stuvet sommerkål, timian kartofler.

Tirsdag den 20. maj

Hakkebøf med bløde løg, skysauce, kartofler og surt.

Onsdag den 21. maj

Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder.

Torsdag den 22. maj

2 retters menu
Linsesuppe med grønt og Skidne æg.

Pris kr. 50,- for 2 retter

Fredag den 23. maj

Lammefrikadeller med bønnesalat, hvidløgscreme og bagte kartofler.

Lørdag og søndag har vi lukket

Mandag den 26. maj

Skinke med pasta vendt i pesto, hertil dagens salat.

Tirsdag den 27. maj

Tunfrikadeller med peberfrugtsauce, ris og persillerødder.

Onsdag den 28. maj

Denne dag servere vi klassisk dansk smørrebrød

Torsdag den 29. maj

Lukket på grund af helligdag 

Fredag den 30. maj

Lukket