Caféens menuplan
Pris og betaling
Prisen for den varme ret er 50,- kr.
Du kan betale med kontanter og MobilePay. Desværre ikke kort.
Om menuen
En gang om måneden kan du købe en vegetar-ret.
Så vidt det er muligt, vil du kunne vælge imellem dagens grønsager eller dagens salat.
Hvis du ønsker begge dele er prisen for den varme ret 60,- kr.
Der kan forekomme ændringer i menuplanen.
April | Menu |
---|---|
Tirsdag den 1. april | BBQ nakkefilet med kartoffelsalat og dagens salat. |
Onsdag den 2. april | Stegt lever med bløde løg, kartofler og skysauce, hertil dagens grønt. |
Torsdag den 3. april | Kylling i sur/sødsauce med jasmin ris og wokgrønt. |
Fredag den 4. april | Fiskefrikadeller med bagt spidskål, kartofler og timiansauce. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 7. april | Hamburgerryg med aspargessauce, kartofler og dagens grønt. |
Tirsdag den 8. april | Forloren hare med skysauce, kartofler og dagens grønt. |
Onsdag den 9. april | Tomatsuppe med fiskeboller og dagens brød. |
Torsdag den 10. april | Påskefrokost. Der er desværre udsolgt af billetter. |
Fredag den 11. april | Æggekage med bacon, purløg og tomat, hertil sennep og rugbrød. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 14. april | Svenskpølseret med rugbrød og sennep. |
Tirsdag den 15. april | Kyllingelår med basilikummarineret tomatsalat, hvidløgsbraset kartofler og en kold creme med rødløg og appelsin. |
Onsdag den 16. april | Kokken finder på noget. |
Torsdag den 17. april | Lukket pga. helligdag |
Fredag den 18. april | Lukket pga. helligdag |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 21. april | Lukket pga. helligdag |
Tirsdag den 22. april | Boller i karry med ris og dagens grønt. |
Onsdag den 23. april | Hakkebøf med rødvinssauce, råstegte kartofler og dampet grønt |
Torsdag den 24. april | Forårstærte med dagens salat, dressing og brød. |
Fredag den 25. april | Cremet fiskesuppe med skaldyr, fisk og urter hertil dildbrød. |
Lørdag og søndag er her lukket | |
Mandag den 28. april | Millionbøf med mos og syltede rødbeder. |
Tirsdag den 29. april | Gratineret pasta med grønt og skinke, hertil dagens salat. |
Onsdag den 30. april | Ribbensteg med agurkesalat, kartofler og skysauce. |
Maj | Menu |
---|---|
Torsdag den 1. maj | Medister med stuvet ærter/gulerødder og kartofler. |
Fredag den 2. maj | Kalkunroulade med ost og bacon, hertil tomatsauce og basilikumbagte kartofler. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 5. maj | Krebinetter med persillekartofler, smør sauce og dampet asparges. |
Tirsdag den 6. maj | Stegt lever med bløde løg, skysauce og surt. |
Onsdag den 7. maj | Oksekødssuppe med urter og dagens brød. |
Torsdag den 8. maj | Braiseret svinekæber med rodfrugt mos, og dampet grønt. |
Fredag den 9. maj | Røde pølser med varm kartoffelsalat. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 12. maj | Lasagne med salat. |
Tirsdag den 13. maj | Bagt hvid fisk med kaperssauce, kartofler og bagt tomat. |
Onsdag den 14. maj | Kyllingelår med skysauce, kartofler, agurkesalat og rabarberkompot. |
Torsdag den 15. maj | Høns/asparges i tarteletter. |
Fredag den 16. maj | Nakkekoteletter med appelsinsauce, kartofler og broccoli. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 19. maj | Sprængt nakke med stuvet sommerkål, timian kartofler. |
Tirsdag den 20. maj | Hakkebøf med bløde løg, skysauce, kartofler og surt. |
Onsdag den 21. maj | Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder. |
Torsdag den 22. maj | 2 retters menu Pris kr. 50,- for 2 retter |
Fredag den 23. maj | Lammefrikadeller med bønnesalat, hvidløgscreme og bagte kartofler. |
Lørdag og søndag har vi lukket | |
Mandag den 26. maj | Skinke med pasta vendt i pesto, hertil dagens salat. |
Tirsdag den 27. maj | Tunfrikadeller med peberfrugtsauce, ris og persillerødder. |
Onsdag den 28. maj | Denne dag servere vi klassisk dansk smørrebrød |
Torsdag den 29. maj | Lukket på grund af helligdag |
Fredag den 30. maj | Lukket |